torsdag den 15. oktober 2015

Nyt fra juniorafdelingen

Ungdomsskolen i Tønder Kommune har oprettet en jagt og fiskeri linje. Junior afdelingen fik en forespørgsel om de ville tage sig af fiske linjen. Dette sagde alle i junior afdelingen ja til. Så søndag d. 4 oktober skulle vi så mødes ved Arndrup fiskesø, hvor ungdomsskolen havde lejet søen hele dagen.
Vi mødte 4 mand fra afdelingen op. Meningen var at vi skulle hjælpe de drenge der ikke havde fisket før med råd og vejledning.
Morgenen startede med tæt tåge, som fortsatte næsten hele dagen.

Drengene kløede på med krum hals, og de fik da også halet en del fisk på land.

Mandag d. 12. oktober skulle de så prøve at fiske i Brede å. Der mødte 13 drenge op, og igen var vi 4 fra junior afdelingen som hjalp til.

Vi delte os i 4 hold, og så gik det til åen. Mogens Toft fik hurtigt en havørred på ca. 45 cm. En af drengene fik en lille havørred, som blev genudsat. Henning fangede 2 skrubber..

Omkring kl.: 16:00 blev de fleste drengen afhentet. Men der var dog et par stykker som ikke var helt vilde med at skulle hjem.


Onsdag d. 14. oktober havde jeg så inviteret vores egne juniorer til at komme og fiske hele dagen.

Der mødte 4 op. Jeg havde besluttet at vi brugte klubhuset som base, og fiskede derfra. Så kunne man jo bare gå op i klubhuset og spise og hvile sig såfremt dette var nødvendigt. Jeg havde også medbragt nogle DVDèr.

Desværre var det kun mig der fangede en lille bækørred.
Efter frokost ville drengene ned til Mølledammen og fange skaller og aborrer .
Det lykkedes også for dem. De fik da et par fisk i spanden.


Jeppe og Kasper blev afhentet ca. 15:30. Derefter gik Christian, Marc og jeg ind for at se en fiskefilm.kl.: ca. 17:00 kørte vi hjem.
Vi havde en rigtig hyggelig dag. Fisk blev der ikke mange af, men det sociale var i top.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar